Atabix versterkt haar marktpositie met de overname van Mozard en IenPM

Atabix

Atabix, gevestigd in Amsterdam, richt zich op het digitaliseren van kritische processen bij (semi-) overheidsinstanties. De onderneming doet dit middels haar software suite Atabase.

 

Klanten gebruiken de software om hun administratieve processen en klantcontacten te digitaliseren en professioneel te beheren. Atabase wordt geïmplementeerd in de (semi-) publieke sector door de development sprint teams van Atabix.

 

Atabix heeft 160 medewerkers en voert een actieve buy & build strategie. Na Kodision en Oberon hebben nu ook Mozard en IenPM zich aangesloten bij Atabix.

overname_mozard_ienpm-min

Mozard en IenPM

Mozard (www.mozard.nl en www.zaakgerichtwerken.nl), gevestigd in Nootdorp en in 2009 opgericht door Mark Voogd, is een van dé grondleggers van zaakgericht werken en de eerste aanbieder van een zaaksysteem van Nederland. De SaaS-oplossingen van Mozard stellen (semi-)overheidsinstanties in staat om hun dienstverlening en informatievoorziening te verbeteren en hun kosten te verlagen. De Mozard Suite omvat een uitgebreid scala aan functionaliteiten, waaronder een zaaksysteem, objectregistratiesysteem, documentmanagement­systeem, contentmanagementsysteem met formulieren, intranet en klantcontactsysteem (KCC). IenPM richt zich voornamelijk op het implementeren van de Mozard oplossingen.

 

Door de overname van Mozard worden nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Met de Mozard Suite wil Atabix meer lokale overheden zoals gemeenten, veiligheidsregio’s en omgevingsdiensten helpen met zaakgericht werken. De bestaande klanten van Mozard krijgen door de overname toegang tot de andere producten van Atabix, zoals Formulieren en Mijn Portaal. De jarenlange ervaring en domeinkennis van Mozard maakt het voor Atabix mogelijk om een nog betere kennispartner voor de overheid te zijn.

 

Het management van Mozard en IenPM zal betrokken blijven om samen met de directie van Atabix de gezamenlijke groeistrategie te realiseren en (semi-)overheidsinstanties nog beter van dienst te zijn bij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van digitale oplossingen.

"Atabix, Mozard en IenPM bieden al jarenlang hoogwaardige diensten op het gebied van ICT, zaakgericht werken en informatiemanagement. Door de samenwerking tussen Atabix, Mozard en IenPM versterken we onze positie in de markt van VTH- en zaaksystemen. Samen bouwen we krachtig verder aan een leidende software speler die (semi-)overheidsinstanties helpt bij de ontwikkeling, configuratie en implementatie van digitale oplossingen."

Mark Voogd - Oprichter Mozard
Deelnemers overname De transactie is mede tot stand gekomen door:
  • Blenheim (juridisch adviseur Mozard en IenPM);
  • BJTK (juridisch adviseur Atabix Group);
  • TIC Advisory (financiële DD advisieur Atabix Group);
  • VanLoman (fiscaal adviseur Atabix Group);
  • Harper Insurance (pensioenen & verzekeringen DD adviseur Atabix Group);
  • Schut (notaris);
  • DELTA Equity Partners (aandeelhouder Atabix Group);
Ontvang maandelijkse blogs, updates en nieuws direct in je mailbox Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
pijl vorm